Rules of the Prize Draw in english

Salmi Platform Oy voi kyselytutkimusten yhteydessä järjestää arvontoja kyselyyn osallistuneille ja yhteystietonsa jättäneille. 

1 Arvonnan säännöt 

Salmi Platform Oy:n arvontoihin voi osallistua vain Salmi Platform Oy:n toteuttaman kyselytutkimuksen yhteydessä ja yhtiön toteuttaman digitaalisen kyselylomakkeen kautta.

Arvonnassa kulloinkin olevan palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Salmi Platform Oy:n kyselyyn vastanneet yli 15 vuotta täyttäneet henkilöt. 

2 Voittopaketit

Salmi Platform Oy:n kyselytutkimusten voittopaketit julkaistaan kyseisen kyselyn yhteydessä ja kulloinkin voimassa olevat arvonnat ilmoitetaan salmiplatform.com/arvonta -sivulla.

3 Voittajan arvonta 

Kilpailuajan päättymisen jälkeen järjestetään arvonta. Arvonnan suorittaa Salmi Platform, joka toteuttaa arvonnan myös kyselykohteiden mahdollisesti itse lisäämien palkintojen kohdalta, koska osallistujien tietoja ei missään vaiheessa luovuteta ulkopuolisille.

4 Palkinnon toimittaminen

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä. Jos voittajaan ei saada yhteyttä vuorokauden kuluessa, päätetään uusi voittaja. 

Palkinto postitetaan voittajalle tai mahdollinen digitaalinen palkinto toimitetaan palkinnon tarjoajan puolesta suoraan voittajalle.

5 Tietojen luovuttaminen

Voittajan tietoja ei ilmoiteta julkisesti ilman voittajan antamaa suostumusta ja kilpailusta syntynyt rekisteri hävitetään heti sen jälkeen, kun voittaja (t) on tavoitettu.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

6 Rekisteriseloste

Katso Salmi Platform Oy:n rekisteriseloste.

7 Menossa olevat erillisarvonnat

Tällä hetkellä käynnissä olevat arvonnat, joissa on erillispalkintoja.

Arvonnoissa noudatetaan Salmi Platform Oy:n arvontasääntöjä, ellei asiasta toisin mainita. 

Matkailukohteiden arvonnat

Kohde Tiedonkeruuaika Arvontapalkinto (arvo) Arvonta voimassa Lisätietoa
Nurmeksen matkailu, PIKES 1.6.2022-31.8.2023 Elämyspaketti Laitalan Lomille (sis. majoitus, aamiainen, kanootin vuokraus ja Elämyseväät) 1.5.2023 asti
Monipaikkaisuus-hanke, SavoGrow Oy 1.2-31.5.2023 K-Raudan lahjakortti (arvo n. 300€) 31.5.2023 asti Kysely kartoittaa vierailuja vapaa-ajan asunnoilla 1.10.2022-31.1.2023 välisenä aikana. Hankkeen nimissä toteutetaan 6 vapaa-ajan asumisen kyselyä kuudessa kunnassa (Iisalmi, Kuopio, Sonkajärvi, Suonenjoki, Vesanto ja Vieremä). Arvonta toteutetaan kaikkien kuuden kyselyn arvontaan osallistuneiden kesken. Lisätietoa www.savogrow.fi/monipaikkaisuus
TAHKOcom jatkuva TAHKOcomin 200€ majoituslahjakortti 1.5.2023 asti
Himos-Jämsä 20.2-30.4.2023 100 € lahjakortti vapaavalintaiseen Jämsän seudun matkailuyritykseen (pl. elintarvike- ja ketjuliikkeet) 30.4.2023 asti

Tapahtumien arvonnat

Tapahtuma Tapahtuman ajankohta Arvontapalkinto (arvo) Arvonta voimassa Paikkakunta
Kallavesj’ messut 31.3-2.4.2023 3 kpl S-Ryhmän majoituslahjakortteja (99e/kpl) 11.4.2023 asti Kuopio