Salmi Platform Oy on vuonna 2019 perustettu matkailu- ja tapahtuma-alalle erikoistunut kuopiolainen yritys. Missiomme on tuottaa digitaalisia työkaluja matkailu- ja tapahtuma-alan tarpeisiin. Pohjalla asiantuntijatiimillämme on pitkä tausta sekä matkailu- että tapahtuma-aloilta. Innovatiivisilla ratkaisuillamme pyrimme edesauttamaan molempien alojen digitaalista kehitystä.

Etsimme ratkaisuja kahteen päähaasteeseen:

  • matkailun ja tapahtumien tiedolla johtaminen
  • lisätyn todellisuuden (AR) ratkaisut ja mobiilielämykset

Matkailusta ja tapahtumista on nykyään heikosti tietoa saatavilla – tietoa ovat tarjonneet lähinnä viralliset majoitustilastot sekä satunnaisesti erilaisilla menetelmillä toteutettavat selvitykset. Tähän haasteeseen me Salmi Platformilla olemme luoneet analytiikkaratkaisun, jolla matkailun vaikuttavuudet ja näitä selittävät tekijät saadaan esille. Matkailun vaikutuksia ja tapahtumien taloudellisia vaikutuksia voidaan tutkia reaaliaikaisesti, päivätasoisesti ja systemaattisesti.

Lisätty todellisuus (augmented reality, AR) on uutta, nopeasti leviävää teknologiaa. Siihen liittyy helposti monimutkaisuuden leima, mutta olemme tehneet yksinkertaisen työkalun, jolla voidaan rakentaa elämyksellisiä mobiilikierroksia matkailualan tarpeisiin nopeasti ja edullisesti. Salmi Platform mahdollistaa ratkaisullaan sisältöjen tuomisen esille myös paikkatietoon perustuen, jolloin esimerkiksi luontokohteisiin voidaan tuoda rikasteita ilman ylimääräisiä rakenteita.

Tutustu tuotteisiimme: