Spa Hotel Runni on Iisalmen lähellä sijaitseva moderni ja eläväinen kylpylähotelli, jonka historia ulottuu aina 1700-luvulle saakka. Kylpylähotellin kulttuuriympäristö tarjoaa mainiot puitteet sekä rentoon nautiskeluun, että aktiiviseen lomanviettoon.

Tarve

Spa Hotel Runni halusi tarjota asiakkailleen alueen historiasta kertovaa, mielenkiintoista sisältöä ja parantaa asiakaskokemusta rikastetun todellisuuden avulla.

Ratkaisu

Runnin historiasta kertova AR-kierros toteutettiin hotellin sisätiloihin. Tyylikkäät ja miljööseen soveltuvat historiataulut ovat näyttäviä sisustuselementtejä ja samalla myös AR-toimintojen herätekuvia.

Rakensimme sisältöön sopivat tekniset ratkaisut ja veimme digitaalisen historiasisällön Salmi AR-sovellukseen. Digitaalisten taulujen alle lisätyt virtuaalinapit mahdollistavat tarinan jaksottamisen sekä sisällön tarkastelemisen käyttäjäystävällisesti.

Hyödyt

Spa Hotel Runnin asiakkaat saavat nauttia uusista elämyksistä, kun rikastettuun todellisuuteen viety Marsalkka Mannerheimin hahmo ja muut entisaikojen henkilöt tarjoilevat kävijöiden ihasteltavaksi parhaat palat Runnin historiasta.