Salmi Platform Oy on päättänyt irrottaa mobiilielämysten tuotannon erilliseksi yritykseksi. Uusi yritys on nimeltään Salmi Productions Oy, jonka toiminta on alkanut syksyllä 2023.

“Jatkossa voimme entistä paremmin ja monipuolisemmin palvella asiakkaitamme elämystuotannon tarpeissa. Samalla selkeytämme ja tehostamme Salmi Platformin palvelutarjontaa: Salmi Platform Oy jatkaa analytiikkapalveluiden tarjoajana matkailu- ja tapahtuma-alalle, kun taas Salmi Productions Oy keskittyy mobiilielämyksiin,” kertoo Salmi Platform Oy:n toimitusjohtaja Wille Markkanen.

Salmi Productions Oy:n taustalla vankkaa sisältöosaamista

Salmi Productions Oy on createch-yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaista luovaa sisällöntuotantoa hyödyntämällä uusimpia teknologioita. Tausta yrityksen toiminnalle löytyy Salmi Platform Oy:n kehittämästä Salmi AR-alustasta, jonka tarpeisiin on alun perin kerätty vankka osaajien tiimi. Nyt tämä tiimi on muodostanut uuden yrityksen ytimen.


“Olemme havainneet, että asiakkaillemme kaikkein olennaisinta nykyisessä digitaalisen toimintaympäristön maailmassa ei ole tiettyjen teknologioiden käyttö, vaan lisäarvon tuottaminen asiakkaille. Tämän lisäarvon synnyttää parhaiten erinomainen ja kiinnostava sisältö, jota olemme voineet tuottaa osaajaverkostomme kautta. Nyt olemme tiivistäneet tämän verkoston suhdetta perustamalla Salmi Productions Oy:n ja tämän yhtiön osakkaiksi olemme sitouttaneet sisällöntuotannon osaajia. Jatkossa olemme avoimia verkoston kasvulle ja visiomme on, että Salmi Productions irtoaa emoyhtiön otteesta ennen pitkää kokonaan ja on digitaalisen sisällöntuotannon huipputoimija Suomessa”, kuvailee yrityksen tavoitteita myyntijohtaja Saku Määttä Salmi Platform Oy:stä.

Salmi Productions tarjoaa monipuolisia elämystuotannon palveluja


Käytännössä palvelupalettiin kuuluvat mobiilisisällön tuottamisen kaikki vaiheet suunnittelusta käyttöönottoon:

 • interaktiiviset messusisällöt
 • immersiiviset mobiilisisällöt ulko- ja sisätiloihin
 • pelilliset sisällöt matkailijoille
 • markkinointivideot
 • äänituotannot mainoksiin ja elämyksellisiin sisältöihin
 • monipuoliset AI-sisällöt markkinointiin
 • graafinen suunnittelu
 • markkinointikuvat
 • AI- ja XR-koulutukset ja konsultaatiot
 • käsikirjoitukset
 • julkaisualustojen käyttöönotot

Salmi Productionsin ammattilaiset ovat olleet luomassa digitaalisia elämyksiä useille eri käyntikohteille, museoille, kaupungeille ja matkailuyrityksille. He ovat konsultoineet ja toimittaneet audioratkaisuja suunnittelusta loppumiksaukseen ja tunnusmusiikkien tekoon, kuvanneet itse tehdyn kuvakäsikirjoituksen pohjalta valmiiksi editoituja videotuotantoja animointeineen ja efekteineen sekä rakentaneet tarpeiden mukaan 3D -mallinnuksia ja -animointeja.

Lisätietoja


Myyntijohtaja Saku Määttä, p: 040 801 3232

Tutustu Salmi Productionsiin: https://salmiproductions.com/