Salmi Platform Oy on vuonna 2019 perustettu matkailu- ja tapahtuma-alalle erikoistunut kuopiolainen yritys. Missiomme on tuottaa digitaalisia työkaluja matkailu- ja tapahtuma-alan tarpeisiin. Pohjalla asiantuntijatiimillämme on pitkä tausta sekä matkailu- että tapahtuma-aloilta. Innovatiivisilla ratkaisuillamme pyrimme edesauttamaan molempien alojen digitaalista kehitystä.

Etsimme ratkaisuja kolmeen päähaasteeseen:

  • matkailun ja tapahtumien taktinen tiedolla johtaminen
  • lisätyn todellisuuden (AR) ratkaisut
  • matkailun informaation hallinta

Matkailusta ja tapahtumista on nykyään heikosti tietoa saatavilla – tietoa ovat tarjonneet lähinnä viralliset majoitustilastot sekä satunnaisesti erilaisilla menetelmillä toteutettavat selvitykset. Tähän haasteeseen olemme luoneet analytiikkaratkaisun, jolla matkailutuloa ja tapahtumien taloudellisia vaikutuksia voidaan tutkia päivätasoisesti ja systemaattisesti.

Lisätty todellisuus (augmented reality, AR) on uutta, tulevaa teknologiaa. Siihen liittyy helposti monimutkaisuuden leima, mutta olemme tehneet yksinkertaisen työkalun, jolla voidaan rakentaa elämyksellisiä AR-opastuskierroksia matkailualan tarpeisiin nopeasti ja edullisesti.

Matkailun informaatiotulva on valtava. Tietoa tulee useista lähteistä ja sitä tulisi jakaa useisiin paikkoihin. Tietokantaratkaisumme Salmi Mapin avulla voidaan hallita tätä ähkyä ja saadaan tieto kulkemaan haluttuun paikkaan.

Tiimi

Salmi Platform Oy rakentuu monipuolisesta asiantuntijajoukosta.

Wille Markkanen
Wille MarkkanenToimitusjohtaja
Mietitäänpä tämä nyt uusiksi.
044 553 7775
Saku Määttä
Saku MäättäMyyntijohtaja
Pistetäänkö remppa kalakattammaan?
040 801 3232
Jere Anttalainen
Jere AnttalainenKehitysjohtaja
Jonkunhan nää täytyy hoitaa.
050 336 9696
Pauliina Sirkeinen
Pauliina SirkeinenProjektipäällikkö
Sisällöt järjestykseen.
050 377 6611
Kaisu Tuomainen
Kaisu TuomainenAsiakkuusvastaava
Tarkkuus kunniaan.
044 493 2444