Salmi Platform Oy on vuonna 2019 perustettu matkailu- ja tapahtuma-alalle erikoistunut kuopiolainen yritys. Missiomme on tuottaa digitaalisia työkaluja matkailu- ja tapahtuma-alan tarpeisiin. Pohjalla asiantuntijatiimillämme on pitkä tausta sekä matkailu- että tapahtuma-aloilta. Innovatiivisilla ratkaisuillamme pyrimme edesauttamaan molempien alojen digitaalista kehitystä.

Etsimme ratkaisuja kahteen päähaasteeseen:

  • matkailun ja tapahtumien tiedolla johtaminen
  • lisätyn todellisuuden (AR) ratkaisut ja mobiilielämykset

Matkailusta ja tapahtumista on nykyään heikosti tietoa saatavilla – tietoa ovat tarjonneet lähinnä viralliset majoitustilastot sekä satunnaisesti erilaisilla menetelmillä toteutettavat selvitykset. Tähän haasteeseen olemme luoneet analytiikkaratkaisun, jolla matkailun vaikuttavuudet ja näitä selittävät tekijät saadaan esille. Matkailun vaikutuksia ja tapahtumien taloudellisia vaikutuksia voidaan tutkia reaaliaikaisesti, päivätasoisesti ja systemaattisesti.

Lisätty todellisuus (augmented reality, AR) on uutta, nopeasti leviävää teknologiaa. Siihen liittyy helposti monimutkaisuuden leima, mutta olemme tehneet yksinkertaisen työkalun, jolla voidaan rakentaa elämyksellisiä mobiilikierroksia matkailualan tarpeisiin nopeasti ja edullisesti. Ratkaisumme mahdollistaa sisältöjen tuomisen esille myös paikkatietoon perustuen, jolloin esimerkiksi luontokohteisiin voidaan tuoda rikasteita ilman ylimääräisiä rakemnteita.

Tiimi

Wille Markkanen
Wille MarkkanenToimitusjohtaja
Mietitäänpä tämä nyt uusiksi.
044 553 7775
Saku Määttä
Saku MäättäMyyntijohtaja
Pistetäänkö remppa kalakattammaan?
040 801 3232
Jere Anttalainen
Jere AnttalainenKehitysjohtaja
Jonkunhan nää täytyy hoitaa.
050 336 9696
Kaisu Tuomainen
Kaisu TuomainenAsiakkuusvastaava
Tarkkuus kunniaan.
044 493 2444