Salmi AR

Omatoimiset elämykset on yksi matkailun nopeimmin kasvavista trendeistä. Me Salmi Platformissa toteutamme lisätyn todellisuuden teknologiaa hyödyntäen tarinallistettuja AR -kierroksia, joka mahdollistavat matkailijoille täysin uuden tavan kokea kohteiden parhaita puolia omalla mobiililaitteella milloin vain ja helposti.

Runnin AR-kierros. Harry Pottermaista meininkiä, kun taulujen hahmot heräävät henkiin ja kertovat Runnin historiasta.

Jouluinen seikkailu perheille. Kierros kuljettaa perheitä tonttuoville ympäri Kuopiota. Skannaamalla Salmi AR-sovelluksella tonttuovia, perheet saavat auki tonttuovet ja niiden takana olevat Jouluiset tarinat.

AR -kierrokset

Omatoimikierrokset luontoon, kaupunkiympäristöön ja käyntikohteisiin.

Luontoon mars liikkeelle ja oppimaan. Omatoiminen pedagoginen kierros luonnossa. Kierros ja sisältö on monistettavissa useisiin eri kohteisiin.

Jussista Juiceksi AR-kierros kuljettaa sinut Legendan lapsuuden ja nuoruuden aikakauteen. Lähde omatoimikierrokselle Juankoskelle kokemaan tarina.

Juankoski Ruukki AR-kierros matkailijan Juankosken historiaan. Kartta opastaa matkailijaa seuraavaan lokaatioon ja AR-pisteelle.

Tarinalliset sisällöt

Tarinallistaminen on päivän trendi matkailussa. Kiinnostaisiko olla Kekkosen, Minna Canthin tai Voitto Iso-Hollon opastamalla kierroksella?

Voiko maalaukset herättää eloon? Kyllä voi! Tässä kuvataan Ravintola Harmooniin sisältöä greenscreeniä vasten. Valmiit toteutukset voit kokea vain paikan päällä.

Viihdearvo on kohdallaan, kun Voitto Iso-Hollo tarinoi Nilsiä Tahko kierroksella. Matkailijat saavat sisällöt nähtäväksi Salmi AR-sovelluksella vain menemällä paikan päälle käyntikohteeseen.

Minna Canth kierroksella löydät Minnan Salongin digital twinin. Salongissa itse Minna kertoo omista elämän vaiheista.