Salmi Map on karttapohjainen ja nettisivuille integroitava sovellus, jossa matkailijat ja retkeilijät voivat tutkia alueen käyntikohteita ja palveluita. Karttasovellus tarjoaa ajankohtaista tietoa käyttäjilleen, sillä karttanäkymään koostetaan myös alueen tapahtumat.

Salmi Mapin avulla matkailija tai alueen asukas voi etsiä häntä kiinnostavia kohteita, retkiä ja palveluja. Hajanainen tieto muuttuu selkeäksi kokonaisuudeksi Salmi Mapin avulla, mikä hyödyttää sekä matkailijaa että alueen yrityksiä. Kun palvelut löytyvät samasta paikasta, todennäköisyys löytää tekemistä on suurempi. Yrittäjän kannalta samalla kasvaa myös todennäköisyys tulla löydetyksi.

Salmin karttapalvelu on helppokäyttöinen ja selkeä, jotta palvelu olisi mahdollisimman hyvin saavutettavissa. Salmi Mapin voi integroida tavallisille verkkosivuille, esimerkkinä tästä on asiakkaamme Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n verkkosivusto.

Alue- ja yrityskohtaisilla tunnuksilla on mahdollista hallita Salmi Map -kohteiden sisältöä Salmi Managerissa. Managerissa yritysten tuotekortteihin voi lisätä sesonkikohtaisia kampanjoita ja tarjouksia.

Salmi Map pähkinänkuoressa:

  • Alueen palvelut selkeässä karttanäkymässä
  • Käyttöliittymässä korostuvat visuaalisuus ja käytettävyys
  • Karttanäkymää saa kategorisoitua sen mukaan, mitä kohteita ja palveluita etsitään
  • Karttanäkymään saadaan myös reitistöt ja AR -virtuaalikierrokset

Ota yhteyttä