Salmi Map – matkailupalvelut ja kohteet kartalle

Salmi Map -kartta-alusta on karttapohjainen ja verkkosivuille integroitava digitaalinen alusta, jossa kaikki matkailualueen käyntikohteiden ja palvelujen tiedot voidaan koostaa yhteen paikkaan tutkittavaksi matkailijoille, retkeilijöille ja alueen asukkaille.

Salmi Mapin avulla matkailija tai alueen asukas voi etsiä esimerkiksi häntä kiinnostavia kohteita, yrityksiä, tapahtumia, retkiä, reittejä tai palveluja. Kartta-alusta tarjoaa ajankohtaista tietoa käyttäjilleen, sillä karttanäkymään koostetaan myös alueen tapahtumat.

Hajanainen tieto palveluista muuttuu selkeäksi kokonaisuudeksi Salmi Mapin avulla, mikä hyödyttää sekä matkailijaa että alueen yrityksiä. Kun palvelut löytyvät samasta paikasta, todennäköisyys löytää sopivaa tekemistä on suurempi. Yrityksen kannalta samalla kasvaa myös todennäköisyys tulla löydetyksi.

Salmi Map -kartta-alusta on digitaalinen, helppokäyttöinen ja selkeä, joten palvelu on  mahdollisimman hyvin saavutettavissa. Salmi Mapin voi integroida tavallisille verkkosivuille. Esimerkkinä tästä on asiakkaamme Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n verkkosivusto.

Alue- ja yrityskohtaisilla tunnuksilla Salmi Managerissa toimija pääsee lisäämään ja hallitsemaan alueen kohde- ja palvelusisältöjä tuotekortteina kartalle. Managerissa yritysten tuotekortteihin voi lisätä sesonkikohtaisia kampanjoita ja tarjouksia.

Mitä tietoja Salmi Map hyödyntää?

Salmi Map on työkalu, jonka päämääränä on tuoda oikea ja ajantasainen tieto matkailupalveluista käyttäjälle reaaliajassa. Matkailualueella valmiiksi kerättyjen palvelutarjonnan tietojen lisäksi tietomäärää on mahdollista rikastaa ulkopuolisista tietokannoista ja -lähteistä.

Esimerkkejä matkailun avoimista tietolähteistä ovat

  • julkisten liikuntapaikkojen avoin rajapinta Lipas.fi, jossa on yli 30 000 kohdetta ja
  • paikallinen yritystietorekisteri, josta voidaan tuoda yritystietoja

Näistä lähteistä haettu data seulotaan ja vakioidaan, minkä jälkeen se liitetään Salmi Mapiin yritys- ja aluekohtaisesti. Jos dataa on viety tuotekorttiin, voidaan tietoihin myös täydentää omia muokkauksia manuaalisesti. Salmi Map -kartta-alustalta voidaan viedä tietoa ulkoisiin järjestelmiin, kuten markkinointi- ja myyntikanaviin.

Salmi Mapissa palvelut luokitellaan seuraaviin pääkategorioihin:

Salmi Map pähkinänkuoressa:

  • Alueen kohteet ja palvelut selkeässä karttanäkymässä
  • Käyttöliittymässä korostuvat visuaalisuus ja käytettävyys
  • Karttanäkymää saa kategorisoitua sen mukaan, mitä kohteita ja palveluja etsitään
  • Karttanäkymään liitettävissä myös ulkoilureitistöt ja AR-kierrokset
Lue lisää Salmi Platformin palveluista

Ota yhteyttä ja kysy tarjous Salmi Mapista!

Ota yhteyttä -kuvake