Suomen eläimet AR-kierros: uusi ja erilainen tapa oppia metsiemme eri eläinlajien elämää

Suomen eläimet AR-kierros kertoo kymmenen eri eläimestä ja niiden elämästä omissa elinympäristöissään. AR-kierroksen pedagoginen sisältö pohjautuu uusimpaan opetussuunnitelmaan ja näin ollen soveltuu erinomaisesti opintoretken sisällöksi. Laadukkaasti tuotettu digitaalinen sisältö on rakennettu huomioimaan myös lapsiperheet, kotimaiset sekä ulkomaalaiset matkailijat.

Korkeatasoinen elämyskierros on erinomainen keino houkutella matkailijoita käyntikohteeseen. AR-teknologia rikastuttaa asiakkaan kokemusta käyntikohteesta tarjoten uudenlaisen elämyksen.

AR-sisältöjä aktivoivat eläinten herätekuvat on laitettu laadukkaisiin Jukola Industries Oy:n tekemiin puisiin kehyksiin. Kehyksen materiaali on avohakkuutonta puuta. Tästä johtuen kehykset täyttävät ekologiset mittarit. Kehystetyt eläintaulut luovat upean vaikutelman ja itsessään toimivat jopa taidenäyttelynä käyntikohteessa. Kierroksen digitaalinen sisältö on rakennettu Salmi AR -sovellukseen, ja loppukäyttäjälle sovellus on maksuton.

Kierros soveltuu erilaisiin ympäristöihin. Toteutuksia voidaan tehdä valmiille luontopoluille, käyntikohteen pihapiiriin sekä sisätiloihin.

Käyttäjä lataa Salmi AR-sovelluksen Play-kaupasta tai App Storesta, ja sovelluksessa Suomen Eläimet AR-kierroksen. Skannaamalla kierroksen eläintaulun käyttäjä saa digitaaliset sisällöt esille. Sovellus opastaa käyttäjää kyseisellä reitillä. Parhaimman elämyksen kierroksesta saa käyttämällä kuulokkeita.

AR-kierros toteutetaan asiakkaan toiveet huomioiden avaimet käteen-periaatteella asiakkaan käyntikohteeseen ja se on heti valmis loppukäyttäjälle.

Käyttöönotto:

  • 11 kappaletta eläintauluja
  • Jukola Industries Oy:n tuottamat laadukkaat kehykset eläintauluille
  • kierroksen toimitus asiakkaan käyntikohteeseen ja taulujen asennus kohteessa
  • tuotteen valmis markkinointimateriaali

Lisenssi:

  • eläinsisällöt ja ylläpito
  • päivittyvä sisältö

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella

Katso esimerkki AR-toteutuksesta

Ota yhteyttä -kuvake