Metsäsatuseikkailu rikastaa luontokokemusta

Pedagoginen ja tarinallistettu koko perheen Metsäsatu -mobiilikierros opettaa suomalaisesta metsästä erilaisten tarinoiden kautta. Kierroksella metsän tarkastaja Peetu-pöllö pitää huolta, että kaikki toimii metsässä kuten pitääkin. Tarkastuskierroksella metsän asukkaat pääsevät kertomaan Peetu-pöllölle omista tärkeistä tehtävistään metsässä. Ääneen pääsevät Aurinko, Puut, Kasvit, Pörriäiset, Linnut ja Eläimet. Tarinoita on yhteensä kuusi (6).

Seikkailussa kierretään reittipisteeltä toiselle ulkona luonnossa. Animoidut videosisällöt innostavat tutkimaan luontoa reitin varrella.  Kukin seikkailun tarinaosa avautuu Salmi AR-sovelluksessa tiettyyn reittipisteeseen saavuttaessa. Seikkailu hyödyntää siis mobiililaitteen sijaintitietoja määrittäessään seikkailijoiden liikkumista reitillä. Parhaiten kierros soveltuu koettavaksi kesällä, lumettomaan aikaan.

Seikkailussa yhdistyvät perheen yhdessäolo ja laadukas, viihdyttävä elämyssisältö, joka sopii alakoululaisten ja päiväkoti-ikäisten (4-10v) lasten perheille tai ryhmille. Tätä nuoremmatkin voivat osallistua aikuisten opastuksella. Upeasti toteutettu visuaalinen mobiiliseikkailu tempaa mukaan metsän tarinoihin ja toimii hauskana aktiviteettina loma- tai koulupäiviin.

”Tervetuloa metsään kanssani. Minä kerron teille tarinan, joka voisi olla aivan totta, vaikka se sadulta kuulostaakin.
Eli nyt mennään metsään sekä kävellen että kuunnellen.

Eri ympäristöihin skaalautuva mobiiliseikkailu

Asiakkaan (matkailuyritys / käyntikohde / kunta) valitsemaan ympäristöön esim. luontoreitin varrelle sijoitettavassa seikkailussa on kuusi (6) erisisältöistä videota, jotka muodostavat yhtenäisen tarinan. Seikkailua ja sen digitaalista tarinasisältöä seurataan videomuodossa kännykästä Salmi AR-sovelluksella. Kukin kuudesta reittipisteestä avautuu sovellukseen karttakoordinaattien mukaisesti, eikä reitille tarvitse sijoittaa fyysisiä opasteita. Seikkailu on täysin omatoimisesti suoritettavissa Salmi AR-sovelluksen kautta. Sovellus opastaa käyttäjää seikkailureitillä. Seikkailun ajallinen kokonaiskesto riippuu valitun reitin pituudesta ja maaston haasteellisuudesta. Kuuden eri videon sisältöjen kesto on yhteensä noin 10 min.

Koska elämyksellinen tarinasisältö on sidottu tiettyyn kohteeseen ja sijaintiin, matkailijan tai muun kävijän on tultava paikan päälle kokemaan elämyssisältö. Seikkailun ohessa voidaan tutustua ympäristöön ja käyntikohteeseen hieman erilaisella twistillä! Mobiiliseikkailu on erinomainen viihteellinen ajanviete perheiden ja kouluryhmien suosimiin kohteisiin.

Paketti sisältää:

 • 6:n tarinan videopaketin (suomeksi)
 • palvelutuotteen käyttöönoton sovituille seikkailun reittipisteille Salmi AR-sovelluksessa
 • käyttäjäanalytiikan
 • vuosilisenssi kalenterivuoden ajaksi käyttöönotosta alkaen

Saatavilla olevat lisäpalvelut:

 • Kieliversiot
 • Sähköinen palautejärjestelmä
 • Mahdollisuus seikkailun maksullisuuteen (esim. yksilöity osallistumiskoodi)
 • Paikan päällä tapahtuva konsultaatio-, suunnittelu- tai testauskäynti

*Lisäpalveluista ja niiden hinnoista sovitaan aina erikseen.

Metsäsatukierros on täysin digitaalinen tuote, jonka käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta.

Käyttöönottoprosessi

 1. asiakas valitsee seikkailulle sopivan reitin tai alueen
 2. sovitaan aikataulut ja lisäpalvelut
 3. määritellään reittipisteet kartalle
 4. viedään seikkailureitti  Salmi AR-sovellukseen
 5. aloitetaan ennakkomarkkinointi (asiakas markkinoi itse seikkailun loppukäyttäjille)
 6. julkaistaan seikkailu Salmi AR-sovelluksessa
 7. seikkailu käytössä ja käyttäjäanalytiikka seurattavissa

Hinnoittelu

Vuosilisenssi
1800 € / 1. vuosi, 1400 € / 2. vuosi / 1100 € / 3.vuosi ja seuraavat
Käyttöönotto: 320 € / kerta

Lisätietoja

Saku Määttä
Myyntijohtaja
saku.maatta(at)salmiplatform.com
+358 40 801 3232

Ota yhteyttä