Salmi Managerilla koostat immersiivisiä mobiilielämyksiä

Salmi Manager on työkalu luovien alojen toimijoille sekä matkailukohteille tai -organisaatioille elämyskierroksien kokoamiseen, testaukseen ja julkaisuun. Salmi Managerissa koostetut elämyskierrokset julkaistaan Salmi AR-sovellukseen kohteen vierailijoille koettavaksi paikan päälle. Kierroksia voidaan kohdistaa niin sisä- kuin ulkokohteisiinkin – luontoon, kaupunkiin, vesireiteille, tien päälle tai käyntikohteisiin.

Yksinkertainen, nopea ja hauska tapa luoda mobiilielämyksiä

Salmi Manager on helppokäyttöinen, selainpohjainen työkalu, jolla kokoat nopeasti muutamalla klikkauksella uusia elämyskierroksia haluamiisi kohteisiin eri yleisöille. Työkalun käyttö ei vaadi IT-velhon kykyjä onnistuakseen! Tarvitset vain valmiin digitaalisen elämyssisällön (kuvat, videot, audiot,…) päästäksesi alkuun kierroksen luomisessa.

Tarjoa uusia matkailupalveluja kohteen vierailijoille

Salmi Managerin avulla matkailu- ja käyntikohteet voivat itse koostaa elämyskierroksia ja tarjota niitä uusina matkailupalveluina kohteensa asiakkaille. Ilman turhia välikäsiä! Myös itsenäinen luovan alan toimija voi koostaa oman kierroksen Salmi Managerin avulla Salmi AR-sovellukseen ja tarjota kierrosta käyttöön eri tahoille, kuten kunnille ja kohteille.
Luo siis itse haluamasi elämyssisällöt, kokoa sisällöistä kierros Salmi Managerissa, julkaise se Salmi AR-sovellukseen ja päästä kohteen kävijät nauttimaan luomistasi elämyksistä!

Salmi Managerilla voit:

  • koota joko AR-pohjaisia (sisältö aktivoituu herätekuvasta) tai lokaatiopohjaisia (sisältö aktivoituu GPS-sijainnin perusteella) elämyskierroksia
  • määrittää elämyskierroksen reittipisteet kartalle
  • liittää kuhunkin reittipisteeseen haluamasi elämyssisällön (kuvat/videot/ääninauhat)
  • määrittää kierrokselle tarkan kulkureitin ja -suunnan
  • asettaa muut määritykset, kuten automaattinen toisto, push-notifikaatiot jne.
  • lisätä muuta oleellista informaatiota kierroksesta

Huom. Salmi Managerilla ei voida luoda uutta sisältöä. Kierroksessa käytettävän sisällön (videot, tekstit, audiot) tulee olla jo valmiiksi tuotettu, ennen kuin se koostetaan kierrokseksi Salmi Managerilla.

Hinnoittelu

Vuosilisenssi alk. 390€ / 12 kk

Lisenssihintaan sisältyy

  • tunnukset ja käyttöoikeus Salmi Manageriin & editor-työkaluihin
  • Salmi Manager -työkalun käyttökoulutus
  • Salmi Platformin asiantuntijatuki palvelun käytössä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä