Lähituottajat AR-elämys

Ravintolamestarit Oy:n Puijon Torniravintola panostaa vahvasti paikallisiin raaka-aineisiin ja ravintolan menut seuraavat sesonkien vaihtelua. Torniravintola halusi tuoda lähialueiden tuottajat osaksi asiakaskokemusta, jotta asiakas tietää, missä ruoka-annosten puhtaat ja tuoreet raaka-aineet ovat tuotettu ja keitä tuottajat ovat. 

Ravintolan asiakas pääsee nauttimaan lähituottajien tarinoista lataamalla Salmi AR-sovelluksen ja skannaamalla pöydissä olevan esitteen. Lähialueiden tuottajat kertovat omista raaka-aineistaan ja rakkaudestaan työtään kohtaan. 

Salmi Platformin Salmi AR-sovellus tarjosi tarkoitukseen sopivan alustan idean toteuttamiseen. AR- teknologian avulla haluttiin tuoda uudella ja mielenkiintoisella tavalla lähituottajien tarinat esiin. Ravintolamestareiden Toteutuksessa on huomioitu myös kansainväliset vieraat, sillä pöytäesitteissä sekä videoissa on englanninkieliset tekstitykset. 

Ravintolamestareiden toimitusjohtaja Eeva Mertanen on erityisen tyytyväinen yhteistyöhön Salmi Platformin kanssa.

Heidän kanssaan saimme ideamme upealla tavalla esille ravintolaamme. Halusimme tuoda asiakkaamme lähemmäksi ruuan alkuperää sekä rikastaa asiakaskokemusta tarjoten tietoa käyttämistämme raaka-aineista sekä niiden tuottajista” toteaa Mertanen.

Ravintolamestarit Oy

Ravintolamestarit Oy on kuopiolainen ravintolayritys, jolla on yhdeksän liiketoimintayksikköä. Vuonna 1997 perustettu yritys vastaa muun muassa upeista maisemista tunnetun Puijon Torniravintolan pyörittämisestä.