Jukola Industries Oy tekee upeita herätetaulujen kehyksiä.

Lisätty todellisuus on digitaalista sisältöä liveympäristössä. Yksi tapa tuoda sisältö käyttäjän ulottuville on herätetaulu, johon digitaalinen ar-sisältö on sidottu. Periaatteessa ja käytännössä on siis kyse kuvasta, joka on fyysisesti jossain. Kannattaa siis miettiä, millaisen elementin haluaa näkyvän kävijöille.

Hienoja ratkaisuja on monenlaisia, mutta yksi upeimmista ja suomalaiseen maisemaan hyvin uppoavista ratkaisuista on Jukola Industries Oy:n suunnittelema ja toteuttama kehys. Kehykset ovat yksilöllisiä ja pitkäikäisiä. Erityisen hyvä yksityiskohta on se, että kehykseen voidaan vaihtaa heräte helposti avaamalla toisen puolen suojalauta ja yksinkertaisesti liu’uttamalla paikalleen.

Jukolan toteuttamat herätetaulut saa tilattua suoraan Salmi Platformilta ar-projektin yhteydessä.